top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Tofie

23-09-2023 is Tofie geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos van kleur. Tofie is aanwezig bij LA TOODLES.


Ons kleine mooie meisje. Tofie is wel eens waar de kleinste van de roedel maar ze doet het hier super goed! Ik moet eerlijk zeggen dat ze in het begin soms wel een beetje ondergesneeuwd werd door de rest van de jongens in de groep. Maar het lukt haar elke dag beter om toch wat van zich af te bijten. Des ondanks is Tofie wel een heel lief, zacht, vrolijk maar vooral makkelijk meisje en laat alles maar een beetje op zich af komen. Tofie is dus zeker geen haantje de voorste of stuiterballetje. Ze wacht rustig af en is vrij relaxt. Ook kan ze zichzelf goed vermaken. Ik ben overigens wel benieuwd hoe ze het gaat doen in haar nieuwe huisje. Ik denk dat ze zonder drukke roedel om zich heen pas echt haar eigen karaktertje kan gaan ontwikkelen. Ze kan dan meer gaan ontdekken en heeft meer rust. Zoals ik al zei is Tofie een makkelijk pupje, ze is niet druk en vind alles snel prima. In het begin kan ze even de ‘hond uit de boom’ willen kijken en dan gaat ze zich steeds meer openstellen. Hoewel mevrouw dus geen ‘aandachtvragertje’ is, verdient ze deze aandacht natuurlijk wel! Voor Tofie ben ik dus opzoek naar een huisje wat niet te druk of hectisch is (geen jonge drukke kids of andere bovengemiddeld drukke huisdieren). Maar baasjes die haar rust, heel veel liefde en knuffels kunnen geven. Tofie is een mini mopje, dus klein van formaat. Dit is dus iets waar haar toekomstige baasjes zorgvuldig mee om moeten gaan. Ook raad ik een nestje met kleine Tofie hierdoor af.


Een afspraak maken met Tofie en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page