top of page

HALLO
GASTGEZIN

Ook altijd gedroomd van een Toypoodle pup?

Als Gastgezin krijgt u van LA TOODLES een Toypoodle pup teefje die u opvoedt als uw eigen huishond en dit zonder betaling. De hond blijft eigendom van LA TOODLES voor de periode tot ze mama is geworden. 

Sanne met toypoedels

HOE WERKT HET?

bibi
klein meisje met toypoedel
Gastgezin toypoodle

ADVIES & ONDERSTEUNING

Sanne is al jarenlang de Toypoodle Expert van Nederland. Met haar jarenlange ervaring bied ze de gastgezinnen professionele ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u nieuwe huisgenoot een lang, gelukkig en gezond leven leidt. Voor het gastgezin moet het meer zijn als alleen een huisdier, het moet echt een lid van de familie zijn.

Naast alle verplichte vakbekwaamheid diploma's is Sanne ook gediplomeerd Kylogisch instructeur.

Met Garantie 

Diploma dog\

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

DE VOORWAARDEN

LA TOODLES selecteert de aanvraag voor een gastgezin en maken dan een afspraak voor een kennismaking gesprek bij LA TOODLES in Loon op Zand. Daarna plannen we een bezoek bij de nieuwe ouders van de pup. Wij zoeken alleen de allerliefste gastgezinnen voor teefjes in de provincie Brabant.  

Vrouw met Toypoedel op bank

LA TOODLES GASTGEZIN
BROCHURE

LA TOODLES gastgezin brochure vind u in onderstaand knop "download" . Hier vind u het PDF bestand van onze brochure over Het Gastgezin concept van LA TOODLES Zodat u het nog eens rustig door kunt lezen en eventueel uit kunt printen. Deze brochure is eventueel ook per post naar u toe te sturen. Veel leesplezier.

.  

AANVRAAG GASTGEZIN

JA! Wij willen heel graag een Toypoodle pup

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page