top of page
BADGE

DE TOYPOODLE EXPERT 
VAN NEDERLAND & BELGIE

Naast de totale verzorging van het Toypoodle ras, staat LA TOODLES ook bekend om de raszuivere Toypoodle pups met stamboom en gezondheidsgarantie!. Al jaren mogen wij klanten ontvangen uit Nederland, Belgie en zelfs Europa die opzoek zijn naar een Toypoodle pupje.

Best Quality PooLief badge

GEZONDHEID

LA TOODLES heeft alleen de hoogste kwaliteit Toy Poedel pups. Kern gezonde pups met de mooiste uiterlijke kenmerken, dus fok en show kwaliteit uiteraard altijd met een FCI stamboom, en een Nederlands en Internationaal paspoort met een gezondheids- verklaring van een erkende Nederlandse dierenarts. Ik werk ook samen met gerenommeerde fokkers. Onze pups groeien in huiselijke kring op, zijn speels en goed gesocialiseerd. De ToyPoodle pups die wij aanbieden beschikken altijd over een FCI stamboom certificaat.

Veel van onze ToyPoodle pups beschikken over prijswinnende bloedlijnen. Als je bij ons een pup met stamboom aanschaft is dit absoluut geen broodfok. Omdat LA TOODLES alleen werkt met stamboom organisaties die hier heel streng op controleren. Dus mocht de moederhond te vaak een nestje krijgen, krijgen de pups geen stamboom. Daarnaast zijn veel ouders van onze pups ook kampioenen geweest in shows. Het is simpelweg onmogelijk dat een hond van broodfokkers in een ring kan komen. Broodfok honden zijn namelijk altijd bang voor alles, hebben een slechte vacht en slechte tanden. Dit alles wordt tijdens een show natuurlijk streng op gecontroleerd.

GECERTIFICEERD

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

review
petsecure logo

VERZEKERING

Omdat LA TOODLES vind dat uw Toypoedel pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdieren verzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat alle eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

KARAKTER

Wat ook leuk is om te weten is dat Sanne een boekje bij houdt met alle karakters van elke pup. Dat vinden onze klanten altijd erg leuk zodat u op uw 1e afspraak met de pup ook meer te weten komt over het karakter van uw toekomstige Toypoodle pup, want LA TOODLES gaat altijd voor de perfecte “match”!

boek
kamer-van-koophandel-kvk-logo-vector.png

INSCHRIJVINGEN

Dat is betrouwbaar zaken doen: LA TOODLES is een betrouwbaar bedrijf dat zichtbaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK), is netjes bekend bij de Nederlandse Belastingdienst. Is in het bezit van alle nodige vakbekwaamheid certificaten zoals diploma Vakbekwaamheid Honden en Katten. LA TOODLES heeft een eigen UBN nummer. Tevens is LA TOODLES geregistreerd in het i&R systeem (Identificatie & Registratie) van de rijksoverheid. 

OVEREENKOMST

Bij LA TOODLES maken wij altijd duidelijke afspraken samen met onze klanten zodat deze voor beide partijen helder en duidelijk zijn. U krijgt bij LA TOODLES netjes een overeenkomst en natuurlijk altijd een factuur mee. Al deze documenten vind u in onderstaande download knop:

vennootschap
bottom of page