top of page
sanne met toypoedel zwart

OVER MIJ

Een hele trotse "Dogmon" zo zou ik mezelf willen omschrijven. De afgelopen jaren heb ik van mijn allergrootste hobby en passie mijn werk kunnen maken. Al jaren ben ik nu professioneel bezig met het Toypoodle honden ras. Dit heeft echt mijn hart gestolen. Ik ben super trots dan er inmiddels vanuit heel Nederland, Belgie en zelfs Europa mensen afreizen naar LA TOODLES voor een ras zuivere Toypoodle pup of  voor de verzorging of trimbehandeling van hun Toypoodle hondje.

  • Facebook
  • Instagram

MIJN VERHAAL

Sanne is een stralend voorbeeld van iemand die haar dromen heeft nagejaagd die haar passie heeft omarmd met vastberadenheid en liefde voor het Toypoodle honden ras.

Wat begon als een diepgewortelde passie en hobby groeide uit tot een professionele roeping. Jaren geleden besloot Sanne van haar allergrootste hobby haar beroep te maken. En LA TOODLES was geboren. Als gediplomeerd en fulltime trimster van het prachtige Toypoodle ras heeft Sanne haar vaardigheden tot in de perfectie geslepen, waarbij ze niet alleen het uiterlijk van deze prachtige hondjes verfijnt, maar ook hun welzijn en gezondheid koestert met de allergrootst mogelijke zorg en liefde.

Maar Sanne gaat nog verder dan alleen het fysieke aspect van haar beroep. Als gediplomeerd Kynologisch instructeur en puppytrainer deelt ze haar kennis en liefde voor het ras graag met haar klanten, waardoor niet alleen de honden zelf, maar ook hun eigenaren goed en duidelijk worden geïnformeerd.

Sanne haar reis is al een inspiratie geweest voor meer jonge startende ondernemers. Wanneer je je passie volgt, hard werkt en altijd handelt vanuit liefde, en met een ontembare doorzettingsvermogen is er geen limiet aan wat je allemaal kunt bereiken. En zoals Sanne zou zeggen: .."Alles wat je aandacht geeft groeit".. 

Welkom bij LA TOODLES

CONTACT MIJ

Altijd leuk om iets van je te horen. Dat kan via ons

e-mail adres:

LA TOODLES TRIMSTUDIO

Hogesteenweg 85 - Loon op zand

La Toodles icoon bruin
bottom of page