top of page
bibliotheek

 DIPLOMA'S
& CERTIFICATEN

Als je regelmatig een nestje met hondenpups hebt, of je verkoopt hondenpups of poezen dan is het van belang dat je op de hoogte bent van de wet en regelgeving rondom het houden van honden en katten. Sinds juli 2014 is het "Besluit houders van dieren" van kracht. Deze verplicht iedereen die o.a. honden en katten fokt, verkoopt of opvangt in asiel of pension, een vakbekwaamheidsbewijs te halen. Met het Vakbekwaamheidsbewijs honden en katten op zak, kun je aantonen dat je voldoet aan het 'Besluit Houders van Dieren'

Diploma Puppytrainer

PUPPY TRAINER
KYNOLOGISCH INSTRUCTEUR

Belangrijk as je met jonge hondjes (pups) aan het werk bent dat je weet hoe deze te behandelen en te verzorgen. Met dit gecertificeerd diploma met je volledig puppy trainer en ben je ook bevoegd om zelfs een eigen hondenschool te beginnen.  

VAKBEKWAAMHEID
HONDEN & KATTEN 

Als je regelmatig een nestje met honden pups hebt, of je verkoopt honden pups of poezen dan is het van belang dat je op de hoogte bent van de wet en regelgeving rondom het houden van honden en katten. Sinds juli 2014 is het "Besluit houders van dieren" van kracht. Deze verplicht iedereen die o.a. honden en katten fokt, verkoopt of opvangt in asiel of pension, een vakbekwaamheidsbewijs te halen. Met het Vakbekwaamheidsbewijs honden en katten op zak, kun je aantonen dat je voldoet aan het 'Besluit Houders van Dieren'

Vakbekwaamheid Houder Honden & Katten
Pet Stylist Certificate 2024

CERTIFICATE
EUROPEES KAMPIOEN TRIMMEN

Mehmet Gunes is Europees Kampioen Toypoodles trimmen. Met meer als 220.000 volgers op Instagram is hij een ware legende op het gebied van Toypoodles knippen en verzorgen. Begin 2024 was hij in Nederland en heb ik een prive workshop mogen volgen. Met een mooi certificaat als resultaat.

PUPPYCURSUS
ALGEMENE VAARDIGHEDEN 

Online zijn er vele algemene honden cursussen te vinden, er zijn er door LA TOODLES ook ontzettend veel gevolgd en met succes vol afgerond. Maar hierbij een exemplaar voor de Algemene vaardigheden. 

Online Puppy Cursus
bottom of page