top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Tiesto

17-07-2023 is Tiesto geboren is Rood van kleur. Deze Prachtige chineese Toypoodle Tiesto is aanwezig bij LA TOODLES


Jij kleine blije stoere diva. Meneer Tiesto mag van formaat dan wel een kleintje zijn, hij heeft overduidelijk geen idee hoe hij eruit ziet. Tiesto gaat namelijk geen uitdaging uit de weg. Dit wil trouwens niet zeggen dat hij ook alles goed vindt. Meneer heeft namelijk een hele duidelijke mening en is niet bang om zich ‘uit te spreken’. Hij geeft goed aan wat hij wel en niet leuk vindt. Hier moet je als baasjs zijnde niet altijd naar luisteren (geloof me ik heb dit een paar keer gedaan en de kleine man weet meteen hoe hij dingen voor elkaar kan krijgen), hij kan dus wel een beetje een divaatje zijn. Wat ook wil zeggen dat hij erg slim is. Dat Tiesto gped weet wat hij wel/ niet wil, is wel iets anders dan weten wat hij wel en niet kan. Zijn inschattingsvermogen is hierdoor niet al te best hihi. Zijn nieuwe baasjes zullen hem hierin moeten beschermen. Verder is Tietso super sociaal en kan hij met alles en iedereen. Kleine kinderen, grote honden, het maakt het allemaal niet uit, hij vindt iedereen leuk. Tietso houdt dus erg van spelen maar ook zeker van knuffelen. En begint hier nu een beetje te puberen. Kortom een klein mannetje met een groots karaktertje. Een ondeugdje, vrolijk, sociaal en een grote kleine diva.


Een afspraak maken met Tiesto en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page