top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Theo

20-08-2023 is Theo geboren. Dit kleine ventje is Abrikoos kleur.  Theo is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve, zachte, leuke Theo. Wat ben jij een heerlijk ding. Theo is een beetje de knuffelbeer van de groep. Hij is een heerlijke, slimme, lieve lobbes. Theo is al wat verder in zijn ontwikkeling en kan dingen dan ook wat beter inschatten. Het is een pup die je zeker veel kunt leren. Hij is lief en vriendelijk. Soms houdt Theo zich expres een beetje op de achtergrond in plaats van ergens meteen op af te stormen, om eerst te bedenken hoe hij ergens mee op wil gaan, daarna handelt hij pas en komt hij los. Verder is Theo hier, zonder daar zelf enig idee van te hebben, een voorbeeld in de roedel. Hij doet hier lekker zijn eigen ding maar de rest volgt zijn voorbeeld vaak. Ook ligt iedereen graag bij of naast hem te slapen en is Theo een dinsoort van vader abraham hier in de roedel hihi! Hij zit qua energie gemiddeld en is gewoon een lieve makkelijke vrolijke hond zonder grote handleiding. Theo is geen uitschieter ergens in en doet hier dan ook alles volgens het boekje. Het klinkt misschien heel saai maar het is nu eenmaal een makkelijk ding, Het is een heerlijk hondje, een ideale gezinshond. Qua uiterlijk is Theo donker abrikoos/ rood van kleur heeft hij een mooie stevige bouw en een heel aandoenlijk, soms wat droepie, lief maar mannelijk koppie erop staan. Je kan niet anders dan houden van dit mannetje.


Een afspraak maken met Theo en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page