top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Teun

15-10-2023 is Teun geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur.  Teun is vanaf half februari aanwezig bij LA TOODLES.


Kleine, fijne, gezellige Teun. Wat ben je toch een heerlijk ventje. Hier in de roedel is Teun niet perse de eerste die eruit springt. Hij is zeker geen haantje de voorste, Teun gaat makkelijk en gezellig mee met de rest. Hij mengt zich makkelijk en is dan ook heel sociaal. Ook is Teun erg leergierig, gezellig en soms een beetje een ondeugdje. Wat ik hier zie is dat hij het heel graag heel goed wil doen. Op Teun maak je snel indruk en hij wil graag leren, wat erg leuk is om te zien. Teun heeft dan ook een klein zacht hartje. Deze man wisselt spelen en knuffelen graag af. Aandacht vindt hij heerlijk, maar ook van een beetje ravotte in de tuin is hij zeker niet vies. Een echte mannetje dus hihi. Hier in de roedel is Teun een van de kleinste mannen waardoor hij soms wel wat meer van zich af moet bijten. Eerst liet hij nogal wat over zich heenkomen. Maar elke dag dat hij hier langer is, laat hij merken wanneer het genoeg is. Ik ben super trots op hem. Ook kan Teun dingen in het begin een beetje spannend vinden. Vooral nieuwe omgevingen of vreemde mensen. Hij heeft dan even kort de tijd nodig om te wennen maar is ook weer snel gerustgesteld. Ik merk dat de energie van de baasjes veel met hem kan doen. Als ik zachtjes tegen hem praat als hij iets spannend vindt, krijgt hij snel weer vertrouwen en vindt hij het prima. Kortom, deze man is stapje voor stapje de wereld aan het ontdekken en begint steeds meer zijn eigen fijne karaktje te vormen. Wat super leuk is om te zien. Qua uiterlijk is Teun een gemiddeld klein mannetje, met een eigenwijs lief koppie erop.


Een afspraak maken met Teun en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page