top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Tedje

19-11-2023 is Tedje geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur. Tedje is aanwezig bij LA TOODLES


Kleine stoere lieve Teddybeer van me. Wat ben ik aan het genieten van jou en wat steel je de show hier. Tedje is eigenlijk zowel van buiten als binnen een Teddybeer. Hij is zacht, leuk, gezellig en heeft een klein hartje. Maaaarrr meneer doet zich soms stoerder voor dan dat hij is. Wat dat betreft is het wel een echt mannetje. Hij is hier dan ook de ‘grote’ broer van zijn 2 zusjes (Floortje en Noortje). En draagt vol trots deze rol. Hij houdt ze namelijk goed in de gaten en komt te hulp waar nodig. Maaaarrr hoe graag Tedje ook stoer over wil komen.. dat lukt hem niet altijd. Hij heeft duidelijk geen idee hoe hij eruit ziet. Zijn macho gedrag is namelijk ook een vorm van onzekerheid. Tedje wil het graag goed doen maar is nog zoekende hoe dit het beste kan. Hij wil zichzelf niet laten kennen en dat maakt hem ook heel grappig. Zo kan hij van een afstandje best lekker uitdagend doen, maar als de hond of dierenarts dichterbij komt, is het toch allemaal stiekem een beetje spannend haha! Tedje is op dit moment ook de clown van de groep. Verder is Tedje gewoon altijd lief, toegankelijk, grappig, vrolijk en vriendelijk. Het is dus een mannetje met een heerlijk karaktertje en zacht hartje. Hij is wel een echte mannetje zoals ik eerder al zei, met een lomp randje wat hem erg charmeert. Hij houdt van knuffelen en aandacht maar hij is ook super leergierig en nieuwsgierig. Voor hem zou het dus fijn zijn om de afwisseling te krijgen van knuffelen maar ook spelen, beweging en uitdaging. Qua uiterlijk zien jullie het al, Tedje is een heerlijk Teddybeertje. Mooi (gemiddeld klein) van formaat met een rond kopje en stevig (spieren) gebouwd. Ons heerlijke Teddybeertje Tedje.


Een afspraak maken met Tedje en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nlAlle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page