top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Soof

20-08-2023 is Soof geboren. Dit meisje is licht abrikoos van kleur.  Soof is aanwezig bij LA TOODLES


Blije, lieve leuke Soof. Wat ben je toch een heerlijk meisje. Al vanaf het begin doen jij en je zusje het hier super goed. Soof neemt wel de ‘grote zus’ rol opzich. Ze neemt Gijsje mee op sleeptouw en is degene die initiatief toont en niet bang is om op ontdekkingstocht te gaan. Ook ben je heel zorgzaam over je zusje en heb je een positief, lief en vrolijk karaktertje. Soof is een echt dametje, ze weet namelijk goed wat ze wil maar heeft nog geen idee wat ze kan en hoe ze eruitziet. Wat vaak erg grappig is om te zien en haar ook siert ..hihi. In de roedel had ze al snel haar plekje gevonden, ze speelt lekker mee en is niet bang. Verder kan Soof ook goed haar rust pakken en trekt ze gerust haar eigen plan. Ze houdt van buiten zijn, ravotten en rennen maar wisselt dit maar al te graag af met knuffelen en kroelen. Mevrouw is op dit moment lekker veel aan het ontdekken en zit dan ook in haar puppypuberteit. De juiste inschattingen kan ze nog niet maken, dus daar heeft ze wat hulp bij nodig. Wel is ze erg sociaal en vindt ze alles in iedereen wel gezellig. Ook mijn dierenarts was helemaal gek van haar. Eigenlijk heeft Soof alle eigenschappen die een Toypoedeltje moet bezitten als je het mij vraagt. Qua uiterlijk is Soof een klein en compact hondje. Ze heeft een heel helder en aandoenlijk koppie er op staan waar een mix in zit van ondeugend en schattig. Wat betreft haar grootte, zie ik liever niet dat er een nestje met haar wordt gedaan.


Een afspraak maken met Soof en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page