top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Roos

05-10-2023 is Roos geboren. Dit kleine meisje is zilver van kleur. Roos is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve, mooie Roos. Wat ben ik gek op jou. Ik heb er lang naar uit gekeken om jou hier te mogen verwelkomen. Onze eerste zilveren Toypoedel. En Roos.. wat ben je prachtig! Maar ook heel lief. Je hebt echt een eigen karaktertje.. En die is heerlijk. Je bent een echt ‘meisje meisje’, je bent namelijk heel aanhankelijk, vrolijk en lief. Deze mevrouw is geen stuiterballetje. Hoewel ze de andere hondjes heel leuk en gezellig vindt, is ze echt een mensenhondje. Ze geniet van affectie, aandacht, knuffelen en gewoon simpelweg bij je zijn. Roos is dan ook erg loyaal naar haar baasje. Ook is mevrouw een echte dame en kan ze goed aangeven wat ze wel en niet wil. Mijn persoonlijke advies is om hier niet altijd naar te luisteren hihi! Onzeker is Roos niet, ze is erg makkelijk in omgang, sociaal, doet lekker haar eigen ding, is zelfstandig en gezellig. Ze maakt zich niet zo snel druk. Wat heel fijn is om te zien. Je maakt niet snel indruk bij Roos,  wat haar ook heel grappig maakt. Op dit moment ben ik nog lekker van haar aan het genieten en hangt ze het liefst de hele dag in m’n armen. Qua uiterlijk is Roos op dit moment zwart grijs maar gaat volledig grijs zilver worden. Je kan het al zien aan haar snoetje, ondervacht, pootjes en staartje. Roos heeft een hele mooie zachte volle vacht, zwarte kleine kraaloogjes en is een middenmootje. Onze prachtige bijzondere Silver beauty, ik kan niet wachten om te zien hoe ze uitgroeit.


Een afspraak maken met Roos en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page