top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Rolo

23-01-2024 is Rolo geboren. Dit ventje is Chocolade van kleur.  Rolo is beschikbaar bij LA TOODLES.


Leuke, grappige, klunzige, speelse en gezellige Rolo. Jij bent op dit moment de clown van de groep. Je kan niet anders dan vrolijk worden van jou. Je bent altijd gezellig en op een positieve manier aanwezig. Maar ook ben je een makkelijk pupje. Eentje die niet snel onder de indruk is. Ook zelfstandigheid is voor jou geen probleem. Moet je eventjes weg of geef je Rolo een speeltje? Hij vermaakt zich wel. Ook bij de dierenarts ben je nieuwsgierig maar helemaal niet angstig. Je doet alles super goed! Jij en je zus (Hazel) zijn beide super relaxt, dus het zal wel in de gene zitten hihi. Jullie maken je niet snel druk en vinden alles al snel prima! Makkelijke hondjes dus.  Rolo is een ondernemende en gezellige pup. Eentje die niet altijd even charmant is, zo heeft hij wel echt zijn lompe kantjes en zou ik hem ook echt omschrijven als een mannetje. Omdat je soms een beetje klunzig kan zijn. Wij moeten dan ook vaak om hem lachen. Rolo is een allemansvriend, super sociaal naar andere honden en wil dan ook graag spelen. Ook is hij een knuffelkont, vooral als hij moe is en geniet hij van aandacht maar meneer heeft wel de afwisseling van spelen, bewegen en knuffelen nodig. Als je alleen opzoek bent naar een schoothondje dan zou ik niet voor Rolo gaan. Ben je op zoek naar een grappig, liefdevol , iets wat lomp, speels en gezellig maatje voor het leven? Dan zou Rolo zeker wel een match kunnen zijn.
Qua uiterlijk is meneer een echte teddybeer. Een stevig compact mannetje, prachtig qua bouw met een volle rijke vacht. Rolo en Hazel zijn onze eerste chocopups, dus ik ben super trots! Hij heeft ook een bruin neusje, donkere kraaloogjes en een rond snoetje. Een choco teddy dus!


Een afspraak maken met Rolo en Sanne dat kan via: info@Latoodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page