top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Pipa

15-02-2024 is Pipa geboren. Dit meisje is Rood/abrikoos van kleur. Pipa is aanwezig bij LA TOODLES


Lieve, mooie, fijne Pipa. Ik kan er niets anders van maken dan dat jij gewoon geweldig bent. Een klein lief frutje. Zo gezellig aanwezig. Een grote kleine knuffelkont maar je doet ook lekker mee in de roedel. Je bent lekker nieuwsgierig maar zoekt ook vaak je baasje op. Pipa is niet bang aangelegd, ze heeft overduidelijk geen idee hoe ze eruitziet. Je bent vooral heel open, leergierig en gezellig. Een lief, vrolijk klein meisje, zo kan ik jou het beste omschrijven. Je kan gewoon niet anders dan vrolijk worden van jou. Pipa straalt vriendelijkheid uit. Qua energie zit Pipa gemiddeld. Ze is niet druk maar ook niet het aller rustigst. Gewoon een lekker middenmootje. Ze is een goed gezinshondje die van bijna alle markten wel thuis is. Ze heeft enorm veel liefde te geven maar verdient dus ook zoveel liefde terug. Op dit moment is ze de wereld aan het ontdekken en aan het kijken wat ze al wel/ niet kan/ mag. Het is de taak van haar (toekomstige) baasjes om haar hier op de juiste manier in te begeleiden. En ik weet zeker dat dat goed gaat komen want Pipa is zo leergierig en lief. Ik zoek dan ook een huisje voor haar waar ze zich verder mag blijven ontwikkelen. Waar ze heel veel liefde en knuffels krijgt, maar ook lekker wordt uitgedaagd zodat ze haar 2 fantastische kanten blijft houden. Qua uiterlijk is Pipa een klein compact prachtig meisje maar een lieve vriendelijke uitstraling, mede dankzij haar formaat, lichte kleur en kraaloogjes. Je bent een popje.


Een afspraak maken met Pipa en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page