top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Nowe

10-08-2023 is Nowe geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur. Nowe is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve knappe leuke Nowe. Nu ik over jou wil gaan schrijven, bedenk ik mezelf dat dit wel eens een best saai verhaaltje kan gaan worden. En dat bedoel ik zeker niet verkeerd! Maar je doet alles hier gewoon zo goed. Alles gaat zowat volgens ‘het boekje’. Nowe is vrolijk, lief, sociaal, speels maar ook knuffelig en ook erg pienter. Eigenlijk is hij dus van alle markten thuis. Wat is ook merk ik dat je snel en goed contact met Nowe maakt. Hij kijkt je echt aan en wil graag leren. Hopelijk maken je nieuwe baasjes hier goed gebruik van want ik denk dat je erg snel veel dingen leert. Kortom Nowe doet het hier allemaal heel goed. Is gewoon een heerlijk middenmootje. Hij doet hier lekker zijn ding, houdt van aandacht maar kan zichzelf ook prima vermaken. Ook in de roedel gaat alles van een leiendakje en is hij een allemans vriend. Hij is dan ook geen uitschieter, dus geen stuiterballetje maar ook niet heel rustig. Eigenlijk is Nowe precies hoe je een Toypoedelpupje zou omschrijven. Een schatje, en een middenmootje zijn is ook helemaal goed! Qua uiterlijk is Nowe abrikoos qua kleur, heeft hij mooie lieve kraaloogjes. En als je het mij vraagt een vriendelijke en open uitstraling. Je bent een prachtig en vriendelijk pupje. Een hondje die veel mensen als ideaal zouden omschrijven.


Een afspraak maken met Nowe en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page