top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Noortje

19-11-2023 is Noortje geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Noortje is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve schattige kleine Noortje. Dit kleine mooie meisje is gewoon super, zacht, lief, schattig en om op te eten. Dus ben je opzoek naar een stoere, actieve en hele speelse hond? Dan moet je niet voor Noortje gaan. Noortje is namelijk een super lieve ‘grote’ knuffelkont. Mevrouw neemt dan ook de kleine zus rol in. Ze is het zusje van Floortje en Charlie en ook de kleinste van het stel. Soms word ze beschermd maar ook een beetje ondergesneeuwd door de rest van de roedel hier. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen in haar nieuwe huisje (zonder drukke roedel om zich heen). Noortje komt hier wel elke dag meer los en probeert steeds meer te ontdekken. Ook kan lieve Noortje het beste zelfstandig zijn. Ze geniet van aandacht maar kan ook makkelijk zelf haar rust vinden. Kortom Noortje is gewoon een heerlijk gezellig, lief maar zacht pupje, die als ze je langer kent en de ruimte krijgt, ook steeds meer los komt. En pas op.. Noortje is een klein popje, maar soms heb ik het idee dat ze weet hoe schattig ze eruit ziet. Dan kan ze ook haar charmes in de strijd gooien om de aandacht te krijgen die ze wil. Is Noortje dan ook wel speels? Jazeker maar wel in lichtere mate. Zo vindt ze spelen gezellig maar het echte ruige stoeien dat hoeft van haar niet. Ze knuffelt liever en hoeft ook geen grote wandelingen te maken. Het liefste ligt Noortje heel de dag in mijn armen.

Voor Noortje zoek ik dan ook een huisje waar ze voldoende liefde, aandacht en knuffels krijgt maar waar ze ook ruimte krijgt om haar karaktertje verder te ontwikkelen. Qua uiterlijk is Noortje klein van formaat (mini). Dit ziet er natuurlijk super super schattig uit maar brengt ook enige oplettendheid met zich mee. Noortje zie ik dan ook het liefst in een huisje zonder hele kleine kinderen (babys, peuters) en ze is ook niet geschikt voor een nestje. Noortje is een popje en prachtig van binnen en buiten.


Een afspraak maken met Noortje en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page