top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Molly

15-02-2024 is Molly geboren. Dit meisje is rood van kleur. Molly is aanwezig bij LA TOODLES


Mooie, zachte, lieve Molly. Molly is een echt meisje. Ik zie haar ook een beetje als het engeltje van de groep. Molly is een meisje die je een beetje mag/moet veroveren. Ze neemt graag even de tijd om te kijken/ peilen of iemand wel lief, leuk of betrouwbaar is. Ja ze is een slim meisje. Ik vind dit ook echt iets wat haar siert. Het lijkt soms alsof Molly echt nadenkt, wat heel mooi is om te zien. Maar als ze er dan eenmaal over uit is dat je een persoon bent met een goed hartje, dan sluit ze jou ook snel in haar hartje en dan ga je er ook niet zomaar meer uit. Ze is zo lief, slim, soms wat verlegen maar vooral echt heel leuk. Molly is dan ook erg loyaal en aanhankelijk naar haar baasje toe. Ze is een grote kleine knuffelkont en zou het liefste heel de dag in je armen hangen. Ik zou haar dan ook echt omschrijven als een ‘meisjes meisje’, Ook kan Molly al goed aangeven wat ze wel en niet fijn vindt, of wil. Maar mijn advies is hier niet altijd naar te luisteren voor dat je het weet verandert ze echt in een prinsesje. Hoewel Molly wel lekker meespeelt in de roedel en ook echt haar ‘deugniet’ momentjes heeft, is het toch een pupje die een bepaalde rust om zich heen heeft hangen. Heerlijk is dat. Ook is Molly, zoals ik al zei, een slim meisje. Ze maakt echt (oog) contact met je en wil je graag begrijpen. Het zou dus leuk zijn om lekker met haar te gaan trainen, ze zal dit heel goed doen. Ik weet zeker dat haar nieuwe baasjes op en top gaan genieten van haar. Qua uiterlijk is Molly een klein compact meisje, met wat donkerdere oortjes. Dit in combinatie met haar lieve zachte blik, maakt haar een echt engeltje.


Een afspraak maken met Molly en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page