top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Mees

30-06-2023 is Mees geboren is abrikoos van kleur. Deze prachtige mannetje Mees is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve, lompe, heerlijke, vrolijke Mees. Mees is een hond naar m’n hart. Eigenlijk is hij letterlijk een grote kleine teddybeer. Deze eigenschappen heeft hij ook. Mees is vrolijk, houdt van spelen, ontdekken, ravotten maar ook zeker van knuffelen, kroelen, wandelen en geborgenheid. Hij heeft heel veel warmte te geven (letterlijk hihi). Mees heeft ook zijn lompe momentjes, die vaak hilarisch zijn en voorkomen uit onhandigheid. Ik vind hem dan ook een echt mannetje, er is niets vrouwelijks aan haha! Bij Mees geen diva gedrag. Eerder lekker ravotten en daarna knuffelen. Het is een allemans vriend in de roedel. Maar als het echt nodig is kan Mees echt wel van zich afbijten, ook al is het over het algemeen een echte goedzak. Mees kan met kinderen, ouderen, honden en katten, hij vindt het al snel allemaal prima. Mees maakt zich niet zo snel druk. Een echte goede waakhond is het trouwens niet. Want zoals ik al zei, Mees maakt zich niet zo snel druk hihi. Verder heeft Mees zijn momenten. Hij kan lekker sjezen door de tuin maar ook een paar uur heerlijk rollenbollen en slapen in zijn mandje. Ik zou Mees dan ook omschrijven als een echte kameraad.


Een afspraak maken met Mees en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page