top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Maddy

03-02-2023 is Maddy geboren is abrikoos van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij LA TOODLES.


Qua uiterlijk is Maddy het meest donker abrikoos. Ook is zij een van de kleinste. Deze lieve, zachte, knuffellige maar ook intelligente dame heeft een heerlijk karaktertje. Maddy is een meisje, meisje. Daarmee bedoel ik dat ze een echt prinsesje is die graag geknuffeld wordt, aandacht krijgt, netjes is een rustige energie om haar heen heeft hangen.  Maar zoals ik zei, Maddy is erg intelligent. Ze is leergierig en nieuwsgier. Het is dus zeker een meisje die je veel kan aanleren! Ze heeft als snelste dingen door. Verder kruipt maddy het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan en geniet ze van geborgenheid. Maaarr buiten het feit dat ze een grote kleine kroelkont is, speelt ze ook lekker mee en kan ze als het nodig is echt wel van haar af bijten. Ze doet het hier in de roedel super goed, speelt lekker mee, neemt ook goed haar rust als dat nodig is, en doet gewoon lekker haar ding.


Een afspraak maken met Maddy en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page