top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Luna

01-09-2023 is Luna geboren. Dit kleine ventje is rood kleur.  Luna is aanwezig bij LA TOODLES


Lief, gezellig mannetje van me. Luna is de ‘grote’ broer van het stel, tenminste zo gedraagt hij zich. Luna is namelijk de meest volwassene van de 2. Misschien heeft hij wel het idee dat hij dit moet zijn hihi. Natuurlijk is hij net als zijn broertje heerlijk vrolijk, speels, een klein beetje een boefje maar is Luna wat rustiger qua energie. Hij is ook wat slimmer, het zou leuk zijn als zijn toekomstige baasjes hem leuke dingen (commando’s) kunnen leren om hem (mentaal) uit te dagen hierin. Verder doet Luna hier lekker zijn eigen ding maar zoekt hij zijn broertje geregeld op om te kijken of alles wel goed gaat. Luna is dus lief en zorgzaam. Een toegankelijk makkelijk en gezellig pupje. Hij laat alles een beetje over zich heen komen. Luna is een allemansvriend, hij doet het super goed in de roedel, kan lekker meespelen en als hij het echt beu is, kan hij gelukkig ook van zich afbijten. Het is een heerlijk hondje om om je heen te hebben. Een perfecte mix tussen speels en knuffelig. Hoewel Luna ook echt wel een boefje kan zijn, door te kijken hoe ver hij kan gaan, is hij ook een grote softie en vindt hij het heerlijk om te knuffelen. Hij zit gemiddeld in zijn energie en is gewoon een lekkerding. Luna is rood/ abrikoos van kleur, klein en compact van formaat en heeft er een lief en mannelijk koppie er op staan. Lekker ventje van me.


Een afspraak maken met Luna en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page