top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Lumi

05-12-2023 is Lumi geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur.  Lumi is beschikbaar bij LA TOODLES.


Lieve kleine leuke Lumi. Wat ben jij een grappig en makkelijk meisje. Je zou denken dat ze gezien haar ‘grootte’ sommige dingen een beetje spannend zouden zijn. Lumi is namelijk een klein meisje en soms wordt er door de andere hondjes wat lomp met haar omgegaan. Maar leuke Lumi, die geeft daar helemaal niets om. En dit is dan ook meteen wat haar zo grappig maakt. Lumi is gewoon niet zo snel onder de indruk. Ze is gewoon een heel makkelijk meisje. Ze kan rustig op ontdekkingstocht gaan als ze wil, maar als ze daar geen zin in heeft, kan ze ook makkelijk haar rust vinden en pakken. Ze trekt vooral lekker haar eigenplan. Al is de rest aan het spelen en wil mevrouw nog even slapen, ligt ze midden in de drukte in dromenland. Maar zo ook andersom. Het maakt haar niet uit  Kortom is Lumi een content en gezellig pupje. Ze heeft echt haar eigen karaktertje wat haar erg siert. Ook kan Lumi goed met grote honden, kinderen en ouderen. Maar zoals ik al zei, ziet ze eruit als een popje, houdt ze wel van kroelen, graag zelfs, maar niet heel de dag, ze vindt het ook fijn om haar eigen ding te doen. Zoals ik al zei is Lumi een kleintje. En ook nog eens een super knap kleintje! Maar hierom ben ik wel opzoek naar een huisje voor haar die geen wens hebben voor een nestje. Verder heeft ze een prachtige krul vacht en kleine mooie kraaloogjes. Ze ziet eruit om op te eten!


Een afspraak maken met Lumi en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nlAlle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page