top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Loetje

02-01-2024 is Loetje geboren. Dit kleine meisje is abrikoos van kleur. Loetje is beschikbaar bij LA TOODLES.


Leuke Loetje is een hondje naar m’n hart. Loetje heeft namelijk twee kanten die ik heerlijk vind. Van de ene kant is ze super loyaal naar haar baasje, ze is een aanhankelijk meisje. Loetje houdt van knuffelen en hangt het liefste heel de dag in je armen. Maar mocht je nu denken dat ze alleen een rustig en knuffelig popje is, dan heb je het fout. Loetje kan namelijk ook, als het echt moet, goed van zich afbijten. Jazeker, deze mevrouw heeft ook een karaktertje. En een eigen willetje. Soms heb ik ook het idee dat ze weet hoe knap en schattig ze eruit ziet en dit dan ook in de strijd gooit. Ja, het is een slim meisje. Eentje die je niet moet onderschatte. Ze vindt het ook leuk om te leren en pikt dingen snel op (echt snel, dus pas maar op hihi).  Loetje is een vriendelijk en knuffelig pupje naar mensen maar ook vriendelijk en gezellig naar andere honden/ dieren. Het is alleen wel zo dat Loetje zich niet gedraagt naar haar grootte en dus ook wel een wat prinssenstreken heeft. Wat ook weer heel grappig is om te zien. Ben dus consequent met deze meid. Want hoewel ze eruit ziet als een knap popje, en ze ook echt vaak haar knuffel en ‘ hang’  momentjes heeft, heeft ze ook haar diva kantje. Een geweldige mix vind ik zelf, een echte dame. Qua uiterlijk is Loetje een klein rood meisje. Compact en rond van vorm (zowel haar lijfje als haar gezichtje). Ze lijkt soms net nep, zo perfect dat ze is.. ik ben helemaal verlief op jou


Een afspraak maken met Loetje en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page