top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Loena

11-07-2023 is Loena geboren is rood van kleur. Deze prachtige meisje Loena is aanwezig bij LA TOODLES.


Prachtige, lieve Loena. Dit meisje heeft een heerlijk eigen karaktertje. Ze is prachtig van binnen en buiten. Hoewel ik haar in de eerste instantie als een echt meisje zou omschrijven, heeft ze weldegelijk een echte stoere kant in zich zitten. Loena is heel vrolijk, lief en vriendelijk. In de roedel speelt ze lekker mee. Haar stoere kant komt dan ook wel naar boven, want mevrouw is niet snel vies van een beetje modder of regen en ook kan ze lekker meestoeien. Loena vindt mensen en dieren heel leuk, maar drukke kleine kids vindt ze nog een beetje spannend. Ze kan zich dan een beetje terugtrekken, wat natuurlijk helemaal prima is! Verder houdt Loena van knuffelen en geniet ze van geborgenheid. Ze wisselt het knuffelen graag af met spelen maar ook wandelen vindt ze heerlijk. Het is een pupje die je echt ziet genieten, wat geweldig is om te zien. Eigenlijk zou ik deze meid omschrijven als een toypoedeltje volgens ‘het boekje’. Loena heeft alle eigenschappen die een toypoedel hoort te hebben. Daarnaast is ze waaks als het nodig is en maakt ze goed contact met je. Loena is slim en je kan goed met haar communiceren. Ze zit gemiddeld in haar energie. Kortom Loena is een geweldig, lief, vriendelijk, vrolijk, slim pupje met 2 kanten in zich, die je beide als baasje zijnde moet omarmen.


Een afspraak maken met Loena en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nlAlle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page