top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

June

05-02-2024 is June geboren. Dit meisje is Abrikoos van kleur. June is aanwezig bij LA TOODLES.


Lieve, zachte, mooie June. June kan ik eigenlijk makkelijk in 2 woorden omschrijven. Zacht en lief. Het klinkt misschien saai maar June is gewoon een lieverd. Ze is nu echt het lieve schattige meisje van de groep. June doet hier lekker haar ding, geniet zeker van aandacht maar is nog redelijk op de achtergrond. Ze is een heel vriendelijk en vrolijk hondje maar dus zeker geen haantje de voorste. Ik ben stiekem dan ook benieuwd hoe June zich gaat ontwikkelen in haar nieuwe huisje. Ze is gewoon een heerlijk knuffelig dotje die het liefst heel de dag in je armen hangt. Dus ben je opzoek naar een echte spring in het veld? Dan moet je niet voor June gaan hihi. Verder is ze heel relaxt. De dierenarts moest om haar lachen omdat ze zo aan het chillen was op tafel, dat ze bijna in slaap viel. Ook haar hartje had een hele relaxte hartslag, wat wil zeggen dat ze zich niet snel druk maakt. En dat bevestigd dan weer dat June gewoon heel makkelijk, lief, zacht en relaxt is. Een hondje waar je er wel 10 van kan hebben hihi. Natuurlijk houdt dit meisje ook wel van spelen en gezelligheid, maar het hoeft van haar niet te druk. Voor haar zoek ik een huisje waar ze lekker veel knuffels krijgt, mee mag naar leuke plekken en ook bepaalde mate van rust kan krijgen. Qua uiterlijk is June zoals je ziet een prachtig, het meest donkerrood van haar nestje. Ze is een echt meisje, je ziet dat ze een bepaalde vrouwelijke energie over zich heen heeft hangen. Haar zachte lieve blik maakt dit compleet. June, je bent een heerlijk meisje.


Een afspraak maken met June en Sanne dat kan via: info@Latoodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page