top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Johnny

03-02-2023 is Johnny geboren is abrikoos van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij LA TOODLES.


Qua uiterlijk is Johnny een van de kleinste en fijnste. Hij is abrikoos van kleur en heeft een klein snoetje.

Onze Johnny is echt een gezelligheidsdier. Hij is de stoere man van het stel en zo probeert hij zich dan ook te gedragen, al komt dan niet altijd helemaal over. Johnny is gewoon zo schattig.. hij heeft duidelijk geen idee hoe jij eruit ziet. Bang is hij namelijk niet, niet voor mensen, niet voor grote honden, bobby vindt eigenlijk alles wel gezellig en leuk! Deze kleine is lekker nieuwsgierig en gaat geen uitdaging uit de weg. Hier probeert hij wel eens het voortouw te nemen bij zijn zusjes.. maar ook dat komt niet helemaal over hihi. Johnny is gewoon zo lief schattig en klein, maar heeft een stoer en soms wat lomp karaktertje. Van de andere kant is Johnny ook een softie. Zo vind hij knuffelen en aandacht fijn en is hij stiekem een mama’s kindje. Kortom een echte stoere jongen met een klein hartje. Johnny is eigenlijk altijd positief en vrolijk. Het is een genot om hem om je heen te hebben, al moet je soms wel tegen zijn kwa-jongensstreken kunnen.Een afspraak maken met Johnny en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page