top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Joey

11-08-2023 is Joey geboren is rood van kleur. Deze prachtige Toypoodle Joey is aanwezig bij LA TOODLES.


Kleine blije man van me. Als je even wil lachen, dan moet je bij Joey zijn. Dit ventje is namelijk niet chagrijnig te krijgen volgens mij. Joey is erg sociaal, vrolijk en vindt op dit moment volgens mij iedereen leuk en gezellig. Joey houdt van spelen en ravotten, ik zou hem dan ook omschrijven als een echt mannetje. Bang is hij ook zeker niet. Hij vindt alles nu nog leuk en interessant en kent nog geen gevaar. Zijn baasjes zullen dan ook wel een oogje in het zeil moeten houden wat betreft zijn grenzen. In de roedel is Joey echt een beetje de clown van de groep. Maar ook degene waar de andere hondjes een voorbeeld aannemen. Als het nodig is kan Joey namelijk wel op zijn strepen staan en dat doet hij hartstikke goed. Ook merk ik dat Joey echt contact met je probeert te maken, zowel via oogcontact als via affectie. Hij vindt het gezellig om mee op pad te gaan, maar pas wel op, hij kan dit zo gezellig vinden dat hij ook een beetje overexcited kan worden. Hoewel Joey graag mee op stap gaat en alles gezellig vindt, blijft het natuurlijk wel een pupje waar je zulke dingen mee moet opbouwen. Verder is deze kleine knappe man ook erg opzoek naar zijn grenzen en dingen die hij wel en niet mag/kan. Hij is hier al het een het ander aan het testen en zit lekker in zijn puppypuberteit. Ik geniet en lach hier erg met hem. Qua uiterlijk is Joey rood/ donker abrikoos van kleur. Heeft hij een knap, maar mannelijk snoetje en hoewel hij klein van formaat is, voelt hij zichzelf wel een hele meneer.


Een afspraak maken met Joey en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page