top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Jantje

19-11-2023 is Jantje geboren. Dit ventje is abrikoos van kleur.  Jantje is aanwezig bij LA TOODLES.


Leuke, grappige en stoere jantje. Deze kleine man is zo geweldig grappig net zoals hij eruit ziet. Jantje is hier dan ook de clown van de groep. Je kan gewoon niet anders dan vrolijk worden van deze man. Wil je alleen een rustige schoothond? Dan moet je niet voor Jantje gaan. Meneer is namelijk een ontdekker, avonturier en lekker leergierig. Het is wel zo dat Jantje gewoon gemiddeld in zijn energie zit maar het is wel een pupje met karakter. Een eigenwijs en lomp karaktertje hihi. En dit is dan ook meteen wat hem zo siert. Toen jantje hier binnenkwam heb ik hem wel een beetje moeten veroveren. Meneer wil je eerst leren kennen, voor hij de rust kan vinden. Als hij door heeft dat het goed en vertrouwd is dan wordt hij een grote knuffelkont. Maar dat neemt niet weg dat meneer wel een bepaalde uitdaging nodig blijft hebben. Ook was hij super stoer bij de dierenarts, de enige die bij het spuitje niet hoefde te piepen. Omdat hij (zogenaamd) natuurlijk heel de wereld aan kan. Hij heeft geen idee hoe hij eruit ziet hihi. Kortom Jantje is gewoon een vrolijk, ondeugend, avontuurlijk, gezellig en heerlijk mannetje. Wij zijn hier met z’n alle helemaal gek op jou. Je gaat een gat achterlaten op het moment dat je een nieuw huisje hebt gevonden… Maar ik ga zorgen dat je heel heel heel goed terecht komt bij mensen die elke dag van jou gaan genieten en om jou gaan lachen. Qua uiterlijk is Jantje is heel klein compact mannetje. Je ziet aan zijn ondeugde heerlijk koppie precies wat hij in huis heeft hihi! Op dit moment heeft hij nog een beetje flapoortjes maar op latere leeftijd zullen deze verder gaan hangen. Dit in combinatie met zijn warrige kuifje vinden wij hem helemaal Jantje maken!


Een afspraak maken met Jantje en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nlAlle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page