top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Jaap

22-09-2023 is Jaap geboren. Dit kleine ventje is Abrikoos van kleur. Jaap is aanwezig bij LA TOODLES.


Mijn heerlijke Teddybeer. Jij en je broertje zal k niet snel meer vergeten, want wat zijn jullie gezellig, lief, grappig, knuffelig maar ook speels. En jullie zijn erg aan elkaar gewaagd. Het is een lust voor het oog om jullie samen te zien (spelen). Het is wel zo dat jullie niet de meest charmante hondjes zijn, jullie zijn namelijk alle 2 echte mannen. Dat wil zeggen dat jullie een nogal ‘lomp’ kantje hebben hihi. En dat is iets wat jullie super grappig en aandoenlijk maakt. Natuurlijk zitten er ook verschillen in jullie. Jaap is namelijk een mannetje die lekker zijn eigen plan trekt. Hij heeft iets meer rust in zich dan zijn broertje. Jaap is wat zelfstandiger en doet hier lekker zijn ding. Maar ook ben je een grote knuffelkont, heel lief, zacht en makkelijk. Jaap wisselt het knuffelen graag af met spelen en kan dan ook lekker razen en ravotte hier in de tuin. Ze zijn beide niet bang en gedragen zich dan ook opgewekt en netjes bij bijvoorbeeld de dierenarts en trimster. Echt voorbeeld hondjes zijn het dan. Verder is Jaap goed en gezellig met andere honden en mensen. Maar toch trekken Jaap en Joep het meeste naar elkaar toe in de roedel. De ene keer wint de een, en de andere keer de ander. Hij is vooral een heel lief gezellig pupje met 2 duidelijke kanten. Lief, zacht maar ook stoer, lomp en speels. Voor deze man zoek ik een huisje waar hij de afwisseling krijgt van heerlijke kroelbuien maar ook fijne wandelingen en uitdaging. Qua uiterlijk zijn zowel Jaap als Joep 2 echte teddyberen. Het zijn geen mini’s ( ook niet te groot, maar zeker niet ‘poezelig’ klein gebouwd), ze hebben een mooie stevige bouw en zijn dus echte mannen. Heerlijk voor flinke wandeling of wat houvast tijdens het knuffelen.


Een afspraak maken met Jaap en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page