top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Hopey

05-12-2023 is Hopey geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur. Hopey is beschikbaar bij LA TOODLES


Knappe lieve Hopey. Wat ben jij een lieverd! Hopey is een heel lief en zacht meisje. Hopey is erg opzoek naar affectie. En is daarom ook een heerlijke knuffelkont. Ze is op een gezellige manier aanwezig maar is over het algemeen redelijk rustig qua energie. Hopey is eigenlijk het beste te omschrijven als: heel lief! Ook is ze snel onderdanig naar andere hondjes of mensen. Ze gaat vaak snel om haar rugje liggen om lekker geknuffeld te worden. Ze geniet intens van aandacht. Verder begint ze hier elke dag losser te komen en is ze nu ook heerlijk aan het spelen met haar zusje (Lotje). Het is een lust voor het oog om haar te zien ontwikkelen/ ontdekken. Hopey begint dan ook elke dag meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook wil Hopey het graag goed doen voor haar baasjes. Ze heeft een hoge ‘ will to please’ zoals we dat in de hondenwereld noemen. Daarnaast is ze ook nog een super slimme meid. En die combinatie maakt haar makkelijk trainbaar. Qua uiterlijk is Hopey een prachtig stevig hondje. Ze heeft een rond hoofdje met mooie grote kraaloogjes en heel heel lief snoetje.


Een afspraak maken met Hopey en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page