top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Hazel

23-01-2024 is Hazel geboren. Dit meisje is Chocolade van kleur.  Hazel is beschikbaar bij LA TOODLES


Lieve, mooie, gezellige, makkelijke Hazel. Ik denk dat veel mensen jou als de ideale gezinshond zouden omschrijven hihi. Want wat ben je een lekkerding! Hazel is op een gezellige , positieve manier aanwezig. Je bent net als je broertje (Rolo) een makkelijke pup, het zal dus wel bij jullie in de gene zitten. Je maakt je namelijk niet snel druk. Je bent een super stoere, lieve relaxte meid. Hazel is eigenlijk van alle markten thuis. Daar bedoel ik mee dat ze lekker speels is, ze houdt van interactie met andere hondjes en is dus heel sociaal. Maar ze geniet ook echt van knuffelen en heeft dit ook echt nodig. Affectie en aandacht. Ze is dan ook een echt meisje hihi. Ook is Hazel heel slim en leergierig. Ze heeft een grote ‘will to please’ en wil het graag goed doen. Het zou dus leuk zijn als haar toekomstige baasjes lekker met haar gaan trainen. Ook is Hazel goed zelfstandig. Ze kan zichzelf prima vermaken en is dan ook alles behalve een dramaqueen. Ze is gewoon heel lief, gezellig, slim en makkelijk meisje, een schatje dus. Ik kan je gewoon niet anders omschrijven als een lieverd, van jou zou je er zo 10 kunnen hebben hihi! En mevrouw is niet alleen mooi van binnen.. nee ook qua uiterlijk is ze natuurlijk een echte choco teddybeer. Ze is een compact stevig vrouwtje met een volle en rijke vacht. Hazel en Rolo zijn onze eerste chocopups, dus ik ben super trots! Ze heeft ook een bruin neusje, donkere kraaloogjes en een lief zacht snoetje. Een prinses dus!


Een afspraak maken met Hazel en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page