top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Flo

19-11-2023 is Flo geboren. Dit meisje is abrikoos van kleur. Flo is bij LA TOODLES aanwezig.


Lieve leuke knappe Flo. Wat en jij een heerlijk, makkelijk en gezellig ding. Maddy is een schatje en neemt hier in de roedel de ‘grote’ zus rol op zich (over haar zusje Noortje). Flo neemt namelijk wat eerder het voortouw dan Noortje maar is dan weer iets minder op ontdekkingstocht als Tedje ( ook haar broertje). Ze is dus eigenlijk een heerlijk middenmootje. Flo heeft 2 kanten. Een knuffelkant, die toch echt wel de boventoon heeft, maar ook een speelse kant. Ze vindt spelen super leuk maar het hoeft van haar allemaal niet te gek. Ook hierbij is Flo stoerder dan Noortje maar weer wat Softer dan Tedje. Waar Flo in uitblinkt is haar intelligentie. Ze is erg oplettend en je kunt haar snel en veel leren. Het zou dan ook leuk zijn als ze in haar nieuwe huisje uitgedaagd kan worden met intelligentie spelletjes of aanleren van meerdere commando’s. Haar inteligentie en oplettendheid heeft natuurlijk zo zijn voor en nadelen. Zo is ze goed trainbaar maar heeft ze ook snel door wanneer er iets gaat gebeuren (denk aan bv de dierenarts).  Ook is mevrouw op dit moment erg opzoek naar wat ze wel/ niet kan en mag. En is ze dus op haar eigen tempo de wereld aan het ontdekken wat erg leuk is om te zien. Ze is dus een heel makkelijk, lief, leuk, gezellig, slim en vriendelijk pupje. Ook kan ze al goed aangeven wat ze wel/ niet wil. Wat heel prettig is, maar mijn advies is hier niet altijd naar te luisteren want mevrouw weet precies wat ze dan moet doen om haar zin te krijgen hihi. Ik denk dat veel haar zouden omschrijven als de ideale gezinshond. Flo is alleen wel klein van formaat (wel ietsjes groter dan Noortje maar kleiner dan Tedje) waardoor ik graag wil dat de kinderen hier voorzichtig mee om kunnen gaan. Qua uiterlijk is Flo donkerder van kleur, klein en compact met een super schattig snoetje.


Een afspraak maken met Flo en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nlAlle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page