top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Evi

08-02-2023 is Evi geboren dit meisje is Abrikoos van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij LA TOODLES.


Kleine, blije, grappige, leuke Evi. Jij bent het ‘kleine zusje’ van de 2. Jij bent dan ook echt het kleine ondeugdje. Maar ook een hele grote kroelkont. Bang ben je zeker niet, je hebt duidelijk geen idee hoe je er uit ziet. Ook bij de dierenarts op tafel was je weer volop in de ontdekmodus. Hoewel je iets best een beetje spannend kan vinden, ga jij op onderzoek uit in plaats van dat je jezelf terug trekt. Deze kleine meid houdt erg van aandacht, in elke vorm dan ook (spelen, knuffelen). En omdat je zo über schattig bent, moet ik soms opletten dat ik dit niet te veel geef. Verder is Evi erg leergierig en is ze erg opzoek naar wat ze wel en niet kan en mag. Ik kan jou het beste vergelijken met een peutertje hihi. En daar bedoel ik mee dat graag van alles wil leren maar nog niet alles kan. Verder speelt Evi lekker mee in de roedel en kan ze als het echt nodig is, echt wel van zich afbijten. Kortom een dametje met een heerlijk vrolijk en grappig karaktertje. Qua uiterlijk is Evi Abrikoos van kleur en klein van formaat. Ze is dit moment (21 aug. 2023) 18 cm groot en weegt 1.33 kg. Dit is nu gemeten en gewogen zoals jullie begrijpen kunnen en mogen de hondjes nog wat groeien.


Een afspraak maken met Evi en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page