top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Ernie

05-02-2024 is Ernie geboren. Dit ventje is Rood/Abrikoos van kleur. Ernie is begin juni aanwezig bij LA TOODLES.


Onze kleine knappe lieverd. Ernie is echt het kleine broertje van de groep. Een lief mannetje die trouw het voorbeeld wil opvolgen van zijn ‘grote’ broer. Al is Ernie iets minder avontuurlijk ingesteld, hij doet zijn best hihi. Qua energie is Ernie namelijk redelijk rustig. Hij moet eerst eventjes de kat uit de boom kijken voor hij los kan komen, en dat is natuurlijk helemaal prima. Ernie geniet van aandacht van zijn baasje maar zal hier niet zomaar om vragen. Het is zelfs zo dat ik soms moet opletten dat ik Ernie ook zijn aandacht geef (want dit verdient hij natuurlijk dubbel en dwars), maar meneer is altijd erg content, vind het al snel prima en zal er niet om ‘zeuren’. Hij doet het hier fantastisch, doet lekker zijn ding. In de roedel voelt Ernie zich veilig, bij nieuwe dingen moet hij soms een beetje wennen en dat is natuurlijk helemaal niet erg, ik geef hem hier de tijd voor (en dit verwacht ik van zijn nieuwe baasjes ook). Als hij gewend is, is het vooral een heel lief, vrolijk, zacht, gezellig en vriendelijk hondje. Een gezinnetje met drukke kleine kindjes vind ik dan ook minder geschikt voor Ernie.  Ik zoek dan ook iemand die Ernie alle liefde kan geven die hij verdient en van knuffelen houdt (hier doe je hem namelijk een heel groot plezier mee). Qua uiterlijk kan ik duidelijk zijn, Ernie is eigenlijk net zo schattig als dat hij eruit ziet. Hij is de gene waar ik echt een zwak voor heb hihi.


Een afspraak maken met Ernie en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page