top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Emmy

21-10-2023 is Emmy geboren. Dit kleine meisje is licht abrikoos van kleur.  Emmy is aanwezig bij LA TOODLES.


Ons knappe kleine prinsesje. Deze mooie meis is klein van formaat maar groot van karakter. Het is een dame die weet wat ze wil en ook zeker niet bang is. Ze heeft overduidelijk geen idee hoe ze eruit ziet. Emmy is vrolijk, gezellig maar ook heel grappig. Ik denk dat je met Emmy in de buurt niet snel meer chagrijnig kan zijn ..hihi. Ze gaat goed mee in de roedel. Ondanks dat ze (op dit moment) de kleinste is, weet ze zich goed staande te houden en als ze iets echt beu is laat ze dat merken. Ik ben super trots op haar. Verder is Emmy een grote knuffelkont, ze is gek op aandacht. Hoewel ze eruit ziet om op te eten, moet je haar niet onderschatten. Ze is klein maar erg slim. Emmy heeft ook echt 2 kanten. Ze heeft zo haar diva gedrag maar vindt het daarnaast ook heerlijk om lekker te ravotte in de tuin. En dan loopt ze niet netjes om een modder plas heen, nee hoor, deze meid is niet bang om vies te worden. Kortom Emmy is een heerlijk ding waar we hier geregeld om moeten lachen. Qua uiterlijk is Lina dus een klein popje, ze ziet er echt enorm aandoenlijk uit maar heeft dus zeker een karaktertje! Mevrouw is licht abrikoos van kleur. Kleine zwarte kraaloogjes en een kort snuitje. Omdat ze compact is van formaat zoek een huisje voor haar zonder wens voor een nestje. Ook zoek een voor Emmy een huisje die haar uitdaging maar ook de bescherming kan geven die ze nodig heeft.


Een afspraak maken met Emmy en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page