top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Brownie

02-01-2024 is Brownie geboren. Dit kleine ventje is abrikoos van kleur. Brownie is beschikbaar bij LA TOODLES


Lieve leuke Brownie, wat ben jij een lieverd. Brownie is een beetje het sulletje van het stel maar dat is dan ook meteen wat dit mannetje siert. Brownie is namelijk gewoon een schatje, een goedzak, een lieverd en heel heerlijk menneke die het altijd goed bedoelt. Lieve Brownie is alles behalve haantje de voorste of de stoerste dominante hond. Dus zoek je zoiets voor in je roedel? Dan moet je zeker niet voor Brownie gaan. Maar zoek je een maatje, een knuffelkont die wel van vriendelijk spelen maat niet van ruig stoeien houdt? Dan zou Brownie wel eens een match kunnen zijn. Meneer is vriendelijk en onderdanig naar andere honden toe en laat alles maar een beetje op hem afkomen. Brownie heeft wel zijn eigenkaraktertje die hij hier steeds meer laat zien, wat we super leuk vinden. Ik hoop dan ook dat hij in een huisje komt die hem veel liefde willen geven en hem de ruimte willen geven om zichzelf verder te ontwikkelen. Ik ben namelijk super benieuwd hoe je het zonder drukke roedel om je heen gaat doen. Ook ben je een slim hondje met een grote ‘ will to please’  dus trainen met jou zal geen grote uitdaging zijn. Qua uiterlijk is Brownie een klein rood mannetje (uit chinese lijnen) met een zacht en lief snoetje, precies zoals hij is. Ook vinden wij dat hij een klein lachje op zijn gezichtje heeft. Kortom, Brownie is om op te vreten.

.

Een afspraak maken met Brownie en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page