top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bram

23-09-2023 is Bram geboren. Dit kleine mannetje is Abrikoos van kleur. Bram is aanwezig bij LA TOODLES.


Onze kleine knappe lieverd! Zoek je een hele stoere dominante waakhond? Dan zou ik niet perse voor Bram gaan. Dit ventje is namelijk super gezellig, lief en grappig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Bram hier elke dag beter leer kennen. Want hoewel ik deze kleine man in het begin als een van de rustigste zou omschrijven, komt hij steeds meer los. Op een positieve gezellige manier. Maar ook krijgt meneer steeds meer streken, wat leuk is om te zien. Bram is eigenlijk gewoon een middenmootje. Hij is een ventje die eerst eventjes de ‘hond uit de boom’ kan kijken en daarna steeds meer van zichzelf laat zien. Bram is niet de aller stoerste, hij is ook een van de kleinste op dit moment maar toch probeert hij wel gezellig mee te doen in de roedel. Hoewel Bram nu ook bezig is om de wereld om zich heen te ontdekken, houdt hij erg van geborgenheid. Als het aan hem ligt, ligt hij het grootste gedeelte van de dag in je armen. In het begin had ik Bram omschreven als een hondje die ondergemiddeld in zijn energie zat, dus vooral een knuffelkont en huismusje, maar inmiddels is mijn mening bijgesteld. En zou ik Bram omschrijven als gemiddeld in energie en een gezellig vriendelijk mannetje. Zoals ik al benoemde is Bram een van de kleinste van de roedel op dit moment en voor hem zoek ik dan ook baasjes die zorgvuldig hier mee om kunnen gaan. Ook mensen die hem heel veel knuffels en geborgenheid kunnen geven maar hem ook kunnen uitdagen met het spelen. Qua uiterlijk is Bram wat lichter abrikoos (cream) van kleur en heeft hij prachtige kraaloogjes erop staan. Hij is om op te vreten!!


Een afspraak maken met Bram en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page