top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bowie

15-02-2024 is Bowie geboren. Dit ventje is Abrikoos van kleur. Bowie is aanwezig bij LA TOODLES


Heerlijk, knap gezellig, vriendelijk ventje van ons. Ik kan er eigenlijk kort over zijn en dat gaat heel saai klinken maar Bowie is gewoon een heerlijk ventje die alle eigenschappen bezit die een toypoedel zou moeten hebben. Hij is een fijn middenmootje die lekker zijn ding doet. Niet dominant, maar ook niet onderdanig, niet druk, maar ook niet heel rustig, speels maar ook knuffeling en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus zoals ik al zei, een lekker middenmootje. Wel is Bowie de echte man van de groep, tenminste dat probeert hij te zijn. Zo is hij er als de kippen bij als er wat onenigheid bij zijn zusjes ontstaat (stoei partijtje ) om de boel te sussen. Maar helaas voor hem maakt hij niet vaak indruk. Bowie wil heel graag maar soms lukt het hem niet. Hij is dan ook een echte man in zijn klunzigheid soms hihi. En heeft in plaats van parmantig, eerder een lomp randje, wat hem ook weer heel grappig en aandoenlijk maakt. Hij is graag bij je en geniet van je aandacht. Wel is Bowie soms ook een softie. Hoewel hij heel stoer probeert te zijn was het toch een beetje spannend bij de dierenarts. Ook bij de fotograaf kwam er nogal veel op hem af, maar vind hij ook weer snel alles prima. Een gevoelig hondje dus. Kortom Bowie is gewoon onmisbaar in de roedel. Een heerlijk ventje die je zo in je hart sluit. Qua uiterlijk heeft Bowie er een lief maar ondeugend koppie op staan, een lekker pubersnoetje noem ik dat. Je kan zien (vind ik) dat het een mannetje is, een heerlijk mannetje.


Een afspraak maken met Bowie en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page