top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Boef

01-09-2023 is Boef geboren. Dit kleine ventje is rood kleur.  Boef is aanwezig bij LA TOODLES.


Jij bent het ondeugende, vrolijke, avontuurlijke broertje van de 2. Toen je hier binnenkwam ging je al meteen op ontdekkingstocht. Je bent een heerlijk gezellig en positief mannetje waar we vaak erg om moeten lachen. Boef kan soms ook zijn lompe momenten hebben. Hoewel deze man eruit ziet als een schattig poppetje, kan hij ook echt wel een boefje zijn. Niet erg hoor, hij is gewoon heerlijk zijn grenzen aan het opzoeken. Deze kleine man doet soms wel stoer maar hij heeft (letterlijk) een klein hartje. Hij is dan ook een echt mamas kindje. Hij wil graag mijn aandacht en probeert deze dan ook wel eens op te eisen. Hij wisselt het ravotten als hij moe is dan ook graag af met knuffelen. Meneer krijgt niet altijd zijn zin, consequent zijn en grenzen aangeven is belangrijk bij hem. Boef is gewoon een heerlijk onderzoekend en avontuurlijk pupje met een eigenwilletje. Dat siert hem. Boef is een klein maar fijn mannetje met een niet al te best inschattingsvermogen. Hij heeft geen idee hoe hij er uit ziet en wat hij dus wel en niet kan. Hier heeft hij dan ook nog wat hulp bij nodig. Hoewel Boef natuurlijk zal opgroeien en de puppypuberteit achter hem zal laten, hoop ik toch stiekem dat hij zijn stoere en avontuurlijke eigenschappen altijd zal blijven houden. Qua uiterlijk is Boef klein, compact, wat lichter abrikoos (cream) van kleur en heeft hij een heel open, helder en een tikkie ondeugend gezichtje. Om verliefd op te worden.


Een afspraak maken met Boef en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page