top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bo

08-09-2023 is Bo geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos van kleur. Bo is aanwezig bij LA TOODLES


Lieve blije gezellig prachtige Bo. Wat ben jij een heerlijk vrolijk hondje. Een meisje met karakter, maar een heel positief karaktertje. Bo is vooral heel gezellig. Ze is altijd blij om je te zien en zoekt snel toenadering. Bo is dus ook heel sociaal en zowel een mensenhondje als een hondenhondje hihi. Ze vindt het al snel gezellig en leuk. Kinderen, oudere, het maakt haar allemaal niet uit. Dit meisje ligt dan ook goed in de roedel en is een van de populairdere hondjes. Als er iemand wil spelen, is Bo altijd van de partij. Maar ook voor affectie, knuffels en aandacht is Bo snel te porren. Het liefst ligt ze in mijn armen te slapen. Ik verwacht dat ze wel baasje gericht gaat worden. Hoewel ze namelijk heel vriendelijk en toegankelijk is, is ze ook heel loyaal naar haar baasje. Ze houdt me namelijk goed in de gaten en volgt me als ze de mogelijkheid heeft hihi. Mevrouw kan ook wel haar rust pakken en het is ook belangrijk dat ze deze krijgt. Haar baasjes zullen haar daarom ook rust moeten geven en soms ook alleen moeten laten. Bo vindt alles namelijk zo gezellig, dat ze het liefste overal bij wil zijn. Ze heeft dus duidelijk 2 kanten, de vrolijke blije ei kant, en de knuffelige snoezelige kant. En hierin vindt ze gelukkig een goede balans. Het is aan haar baasjes om dat zo te houden hihi. Qua uiterlijk is Bo een middenmaatje en heeft ze een prachtige volle abrikoos vacht. Haar volle bolle snoetje met kraaloogjes maakt haar Teddybeer uiterlijk natuurlijk compleet.


Een afspraak maken met Bo en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page