top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bibi

08-02-2023 is Bibi geboren dit meisje is Abrikoos van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij LA TOODLES


Een klein, blij en makkelijk meisje, dat is wat jij bent. Hoewel je niet veel groter bent dan je zus(je), neem je hier wel de ‘grote zus rol’ op je. Je bent namelijk heel lief en zorgzaam. Ook bij de dierenarts vond je alles wel prima. Je was rustig, dat zei de dierenarts ook aan je hartje te horen. Een wijs klein meisje is ook hoe hij je omschreef. Maar dat is zeker niet je enige kant want deze meid kan ook lekker meespelen in de roedel. Ze is heel gezellig, vrolijk en makkelijk. Vooral dat laatste is zeker het geval bij jou. Je bent namelijk zeker geen haantje de voorste. Je bent super vriendelijk en hebt een heel positief karaktertje. Hoewel je in het begin nog wel eens een beetje verlegen kon zijn, was dat al snel verdwenen. Bibi is erg zelfstandig en zit gemiddeld in haar energie. Eigenlijk zou ik haar omschrijven als een ‘perfect eerste pupje’ om mee te beginnen, dit omdat ze nergens een uitschietertje in is. Eigenlijk is ze een heerlijk ‘middenmootje’ en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, ze is van alle markten thuis en ik geniet hier elke dag van haar. Qua uiterlijk is Bibi Abrikoos van kleur en klein van formaat. Ze is dit moment  (21 aug.2023) is ze 19 cm groot en weegt 1.46 kg dit is nu gemeten en gewogen zoals jullie begrijpen kunnen en mogen de hondjes nog wat groeien.


Een afspraak maken met Bibi en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page