top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Benny

02-06-2023 is Benny geboren is Abrikoos van kleur, en heeft een klein wit vlekje op de borst. Dit prachtige mannetje is aanwezig bij LA TOODLES


Wat ben je toch een heerlijk ventje. De karaktereigenschappen lijken bij jullie in het nestje te zitten want net als je broertje en zusje heb je een heerlijke vrolijke en fijne energie om je heen hangen. Hoewel je zusje soms een echte diva kan zijn, ben jij (net als je broertje) een echte man. Tenminste, dat denk je dan… Je bent namelijk de kleinste van het stel, maar zeker niet de bangste. Benny heeft geen idee hoe hij er uitziet, wat soms heerlijke lompe acties oplevert. Je bent dan soms ook wel een beetje de clown van de groep. Ben doet het verder super goed in de roedel, speelt lekker mee, doet zijn ding. Hoewel Ben heel vriendelijk is, kan hij in het begin nog wel een beetje verlegen zijn. Maar zodra hij weet dat het allemaal te vertrouwen is, is hij die onzekerheid allang weer vergeten. Het grappige is dat Benny denkt dat hij een hele grote stoere hond is, die voor zijn zusje wil opkomen en haar wil beschermen, maar hij wordt al snel terug gefloten door haar waardoor hij een beetje ondergesneeuwd wordt. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe Ben het gaat doen in zijn nieuwe huisje zonder ‘roedel’ om zich heen. Dan kan hij zijn eigen karaktertje verder gaan ontwikkelen.


Een afspraak maken met Benny en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page