top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bailey

11-08-2023 is Baily geboren. Dit kleine meisje is Abrikoos kleur.  Baily is aanwezig bij LA TOODLES


Deze lieve knappe meid heeft hier in het begin toch een beetje moeten wennen. Baily was dan ook erg gericht op mij en liet de andere hondjes nog een beetje links liggen. Maar al snel kwam mevrouw los en heeft ze ook haar plekje in de roedel gevonden. En nu ben ik dus ineens een stuk minder interessant. Maar alleen maar goed! Baily heeft een zacht lief karaktertje en is een slim maar gevoelig hondje. Ze gaat eigenlijk goed samen met alles en iedereen en is dan ook heel vriendelijk en lief. Ook doet ze hier lekker haar ding en kan ze prima haar eigen plan trekken. Het is dan ook zeker geen meelopertje maar een dame die zelf wel uitmaakt wat ze wel en niet leuk vindt. Kortom Baily is een heerlijk makkelijk meisje om om je heen te hebben. Hoewel ze dingen in het begin dus wel een beetje spannend kan vinden, kun je haar als baasje zijnde al snel gerust stellen waardoor ze zich snel weer kan openstellen. Eigenlijk doet Baily hier alles volgens het boekje, zit ze gemiddeld in haar energie. Ze is een slim meisje die ook erg loyaal is aan haar baasje. Qua uiterlijk heeft Baily een prachtige bijzondere kleur en een lief, soms wat droepie koppie er op staan, wat haar heel aandoenlijk maakt. Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe ze gaat uitgroeien!


Een afspraak maken met Baily en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page