top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Roosje

02-06-2023 is Roosje geboren is Abrikoos van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij LA TOODLES.


Een klein, lief meisje met een groot eigen karakter. Dit is roosje en deze meid heeft mijn hart toch stiekem wel een beetje gestolen. Zoals ik zei, dit kleine lieve meisje is er een met karakter. Ik zal jullie even uitleggen waarom. Om te beginnen, Roosje kan heel goed aangeven wat ze wel en niet leuk vindt. Ze heeft duidelijk haar voorkeuren. Zo ligt ze het liefste heel de dag in je armen, vind ze spelen leuk, zolang het niet te ruig wordt, en moet de rest vooral netjes wachten op hun beurt als zij aan het eten is. Ook heeft mevrouw voorkeuren voor haar eetbehoeften. Bepaalde brokken vindt ze lekker, de andere laat ze gewoon staan. Je hoort het al, Roosje is een echte diva. Wel is Roosje klein van formaat, maar deze meid heeft daar totaal geen idee van. Bang is ze zeker niet, hoogtes, grote honden, het kan haar allemaal een worst wezen. Volgens haar kan ze de wereld aan. Een echte avonturier is Roosje niet, ze is een prinsesje. Dit wil zeggen dat ze het liefste rondom haar baasje is, wordt vertroeteld en is dan ook een ongelofelijke knuffelkont. Ze vindt het gezellig om omringt te zijn met andere dieren/ honden. In de roedel doet ze het goed, ze speelt lekker mee maar als ze het echt beu is, kan mevrouw goed van haar afbijten. Ja ja, dit kleine popje heeft echt wel een temperamentje, maar dat mag ook zeker! Je hoeft haar dus niet in bescherming te nemen. Toch is Roosje meer een mensen hondje. Ze is erg loyaal en aanhankelijk aan haar baasje maar verder ook vriendelijk naar vreemde mensen toe. Roosje is kan genieten van wandelingetjes maar is geen hondje waar je kilometers mee moet gaan lopen, dat hoeft allemaal niet van haar. Kortom Roosje is een lief, vrolijk, aanhankelijk, heerlijk, gezellig meisje met een karaktertje! Qua uiterlijk is zij arbrikoos van kleur, klein en fijn (Roosje is niet geschikt voor mensen die ambitie hebben voor een nestje).


Een afspraak maken met Roosje en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl

Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page