top of page
Icon Bruin .png

Hallo ik ben​

Bert

05-02-2024 is Bert geboren. Dit ventje is Rood/Abrikoos van kleur. Bert is Aanwezig bij LA TOODLES.


Bert is de ‘grote’ broer van de roedel. Meneer zorgt er wel voor dat alles in de juiste banen wordt geleidt (geweldig om te zien). Bertje is dan ook het meest verstandige hondje uit zijn nestje, hij is erg slim en heeft dingen snel door. Qua energie is Bert een gemiddeld toypoedelpupje. Dus niet super rustig maar ook zeker geen stuiterballetje. Ik ben dan ook blij dat Bert het goede voorbeeld geeft aan zijn broertje en zusjes. Bertje is een heerlijk middenmootje, hij houdt van knuffelen maar ook van spelen. Hij is op een gezellige, positieve manier aanwezig en altijd vrolijk. Ook maakt hij echt (oog)contact met je en lijkt het vaak alsof hij echt wil begrijpen wat je bedoelt. Dus voor de mensen die graag willen gaan trainen met hun pupje, Bert zou een toppertje zijn. Het is voor hem ook leuk om enige uitdaging te krijgen (fysiek of mentaal). Verder is hij een makkelijk hondje, vooral erg gezellig en een lieverd. Ik weet ook zeker dat zowel zijn broertje als zusjes en ik hem meteen gaan missen als hij weggaat. Bert is namelijk een onmisbaar mannetje in onze roedel. Ook bezit hij alle eigenschappen die een toypoedel zou moeten hebben. Eigenlijk is Bertje een perfect gezinshondje. Ook qua uiterlijk is het, vind ik, een echte mannetje. Een heerlijk ventje om te zien. Een mix van schattig en verstandig. Onze grote broer teddybeer.


Een afspraak maken met Bert en Sanne dat kan via: info@LaToodles.nl


Alle toekomstige moeders en vaders toypoodles ondergaan een keuring met de leeftijd van 1 jaar. Hierbij wordt de toekomstige ouders volledig gecontroleerd op hun gezondheid zoals elleboog en heupdysplasie (ED/HD) en knieschijf (patella) en andere erfelijke ziektes. Dit laten wij testen dmv de Amerikaanse Embark DNA test voor fokkers (Breeders). tevens worden de oogjes getest door de ECVO.

GECERTIFICEERD STAR BREEDER
 

Met Garantie 

Diploma dog.jpg

Omdat LA TOODLES vind dat uw pup de allerbeste zorg verdient. Hoeft u zich over de gezondheid geen zorgen te maken. Al de pups krijgen GRATIS van LA TOODLES de eerste 12 maanden een uitgebreide en hoogste huisdierenverzekering van onze betrouwbare relatie Petsecur. Een geruststellende gedachte en zekerheid wetende dat eventuele ziektekosten gewoon worden gedekt.

klein meisje2 met Poedel.webp

Tijn

Super bedankt Sanne dat je ons zo goed hebt geholpen voor ons nieuwe gezinsuitbreiding. Stijn is er helemaal gek mee. Wij zullen ook iedereen aanraden om voor een ras echte ToyPoedel naar LA TOODLES te gaan. Bedankt Sanne hierbij een leuke foto van Tijn.

Oma met toypoedel.webp

Corrie

Sanne wat ben je toch een lief mens. Bedankt voor mijn maatje. Ik ga nu lekker wandelen met Max hij doet het hartstikke goed. Super service en alles was zo netjes geregeld dat vond ik zo fijn. Heel veel succes Sanne met LA TOODLES en al je prachtige hondjes. Groetjes Corrie.

klein meisje met poedel.webp

Saar

Sanne ik kan wel huilen van geluk, als ik zo mijn dochter zie. Ze had er al zo lang over gedroom om ooit eens een echte Toy Poedel pup te mogen hebben. En nu was het dan eindelijk zover. Wat een Feest!! En wat ben ik toch blij dat ik bij LA TOODLES terecht ben gekomen, iemand met zoveel kennis en liefde voor het ras. Sanne Bedankt voor alles. xxx 

bottom of page